Wel zo Helder!!

Disclamer

Contact

Kolkman Hoveniers
Torenmolenlaan 56
7241 VM  Lochem
info@kolkmanhoveniers.nl
06-30254955

Op maandag t/m zaterdag zijn wij van 08:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

KvK: 83500766
BTW: NL003828798B44

Overige documenten:
Privacyverklaring

Disclaimer

De informatie zoals opgenomen op deze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatie-doeleinden. Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten in de samenstelling en het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kan Kolkman Hoveniers niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Kolkman Hoveniers aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

Copyright

Deze website en de inhoud daarvan is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behoudens voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik mag niets van deze website of de inhoud daarvan worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van Kolkman Hoveniers.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ruben heeft onze achtertuin compleet gerenoveerd/aangepakt (incl. Straatwerk). We zijn erg blij met het resultaat! Ruben is professioneel, denkt mee, komt afspraken na en levert kwaliteit.

Thijs Hiddink

Wat een vakman! Ruben heeft onze volledige tuin opnieuw aangelegd. In de ontwerpfase draagt Ruben zeer goede ideeën aan. Ook het onderhoud voert hij keurig uit. Wij zijn super tevreden!

Eddy Speelman

Heeft bij ons een nieuw terras gelegd, werkt vakkundig en levert kwaliteit!
Zeker een aanrader.

Joris Kemperman

Ruben Kolkman   Kolkman Hoveniers

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? U kunt vrijblijvend contact opnemen zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Telefonisch contact