Header Kolkman Hoveniers
DIENSTEN

WIJ GAAN GEEN UITDAGING 
UIT DE WEG

Tuinadvies

Kolkman Hoveniers kan u bijstaan met het juiste en vakkundig advies.

Image0 (1)

Heeft u vragen of problemen waar u zelf geen oplossing op weet, dan kunnen wij u bijstaan met het juiste en vakkundig advies. Hierbij kijken wij naar de mogelijkheden en de wensen van de klant om samen tot een mooi resultaat te komen op het gebied van het aanleggen of het onderhouden van uw tuin. Vertrouwen staat daarom bij ons hoog in het vaandel !

 Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek ? U kunt vrijblijvend contact opnemen zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

WILT U OOK GENIETEN VAN UW
DROOMTUIN?

Wij realiseren dit voor u van A tot Z!

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ruben heeft onze achtertuin compleet gerenoveerd/aangepakt (incl. Straatwerk). We zijn erg blij met het resultaat! Ruben is professioneel, denkt mee, komt afspraken na en levert kwaliteit.

Thijs Hiddink

Wat een vakman! Ruben heeft onze volledige tuin opnieuw aangelegd. In de ontwerpfase draagt Ruben zeer goede ideeën aan. Ook het onderhoud voert hij keurig uit. Wij zijn super tevreden!

Eddy Speelman

Heeft bij ons een nieuw terras gelegd, werkt vakkundig en levert kwaliteit!
Zeker een aanrader.

Joris Kemperman

Ruben Kolkman   Kolkman Hoveniers

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? U kunt vrijblijvend contact opnemen zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Telefonisch contact