Header Kolkman Hoveniers
DIENSTEN

WIJ GAAN GEEN UITDAGING 
UIT DE WEG

Tuinaanleg

Kolkman Hoveniers kan uw tuin van A tot Z aanleggen.

Shotsbyroos 6

Kolkman Hoveniers kan alles van A tot Z voor u regelen. Van grondwerk tot het leveren van materialen en beplanting, afvoeren van vrijgekomen afvalstoffen, inzet van de benodigde machines. Wij gaan geen uitdaging uit de weg of het nu gaat om een nieuw gazon, een schutting, een nieuw terras of een complete tuinaanleg Kolkman Hoveniers neemt het voor u uit handen.

Wij beschikken over de juiste kennis en technieken om tot een mooi resultaat te komen zodat u jaren van uw tuin kunt genieten! Hierbij wordt er gekeken naar kwaliteit, duurzaamheid en het hergebruik van materialen om een stukje bij te dragen aan het klimaat!

De tuin is een verlengstuk van uw woonkamer daardoor kijken wij goed naar de ligging van de tuin en welke sfeer er gecreëerd wenst te worden. Een tuin zonder groen bestaat niet, tijdens het tuinontwerp komt beplanting ook aan bod. Wij zorgen ervoor dat de planten op de juiste plek staan zodat u kunt genieten van een prachtige bloeiende tuin !

WILT U OOK GENIETEN VAN UW
DROOMTUIN?

Wij realiseren dit voor u van A tot Z!

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ruben heeft onze achtertuin compleet gerenoveerd/aangepakt (incl. Straatwerk). We zijn erg blij met het resultaat! Ruben is professioneel, denkt mee, komt afspraken na en levert kwaliteit.

Thijs Hiddink

Wat een vakman! Ruben heeft onze volledige tuin opnieuw aangelegd. In de ontwerpfase draagt Ruben zeer goede ideeën aan. Ook het onderhoud voert hij keurig uit. Wij zijn super tevreden!

Eddy Speelman

Heeft bij ons een nieuw terras gelegd, werkt vakkundig en levert kwaliteit!
Zeker een aanrader.

Joris Kemperman

Ruben Kolkman   Kolkman Hoveniers

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? U kunt vrijblijvend contact opnemen zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Telefonisch contact