Header Kolkman Hoveniers
DIENSTEN

WIJ GAAN GEEN UITDAGING 
UIT DE WEG

Houtwerk

Hout kan op veel manieren binnen een tuinontwerp worden toegepast. Door de natuurlijke uitstraling van hout creëer je een eenheid met de rest van de tuin.

20230112 163309

Kolkman Hoveniers is gespecialiseerd in diverse soorten houtwerk zoals het plaatsen van een schutting, het maken van een pergola of het realiseren van een vlonder. Ook voor maatwerk bent u bij ons op het juiste adres, wij kunnen in overleg een specifieke wens voor u uitvoeren!

Heeft u als wens om een overkapping of tuinhuis in uw tuin te creëren? Wij kunnen u hierbij begeleiden. Het realiseren doen wij in samenwerking met een vakbekwaam bedrijf om samen tot een mooi eindresultaat te komen!

WILT U OOK GENIETEN VAN UW
DROOMTUIN?

Wij realiseren dit voor u van A tot Z!

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ruben heeft onze achtertuin compleet gerenoveerd/aangepakt (incl. Straatwerk). We zijn erg blij met het resultaat! Ruben is professioneel, denkt mee, komt afspraken na en levert kwaliteit.

Thijs Hiddink

Wat een vakman! Ruben heeft onze volledige tuin opnieuw aangelegd. In de ontwerpfase draagt Ruben zeer goede ideeën aan. Ook het onderhoud voert hij keurig uit. Wij zijn super tevreden!

Eddy Speelman

Heeft bij ons een nieuw terras gelegd, werkt vakkundig en levert kwaliteit!
Zeker een aanrader.

Joris Kemperman

Ruben Kolkman   Kolkman Hoveniers

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? U kunt vrijblijvend contact opnemen zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Telefonisch contact