Header Kolkman Hoveniers
DIENSTEN

WIJ GAAN GEEN UITDAGING 
UIT DE WEG

Grond & Bestratingen

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten grondwerk en bestratingen.

Grond & Bestrating   Kolkman Hoveniers

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten grondwerk en bestratingen. Of  het nu gaat om een nieuw terras, een nieuwe oprit, of een speciale wens, in goed overleg is er veel mogelijk ! Samen kijken wij naar de mogelijkheden daarbij wordt gelet op kwaliteit, duurzaamheid en kunnen we rekening houden met uw budget.

Het aanleggen van een bestrating is een vak apart, daarom is het van belang dat de fundering en de afwatering goed is. Wij beschikken over de juiste machines en vakkennis om tot een mooi resultaat te komen! Naast het aanleggen van bestratingen kunnen wij ook uw tuin opschonen leeg halen of een fundering voor de bestrating opnieuw aanbrengen zodat de tuin opnieuw opgebouwd kan worden!

Ook verzorgen wij onderhoudswerkzaamheden aan uw bestrating zoals het verwijderen van algen, mossen en onkruid. Daarnaast kunnen we plaatselijke verzakkingen in de bestrating herstellen.

WILT U OOK GENIETEN VAN UW
DROOMTUIN?

Wij realiseren dit voor u van A tot Z!

ZIJ GINGEN JE VOOR

Ruben heeft onze achtertuin compleet gerenoveerd/aangepakt (incl. Straatwerk). We zijn erg blij met het resultaat! Ruben is professioneel, denkt mee, komt afspraken na en levert kwaliteit.

Thijs Hiddink

Wat een vakman! Ruben heeft onze volledige tuin opnieuw aangelegd. In de ontwerpfase draagt Ruben zeer goede ideeën aan. Ook het onderhoud voert hij keurig uit. Wij zijn super tevreden!

Eddy Speelman

Heeft bij ons een nieuw terras gelegd, werkt vakkundig en levert kwaliteit!
Zeker een aanrader.

Joris Kemperman

Ruben Kolkman   Kolkman Hoveniers

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? U kunt vrijblijvend contact opnemen zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Telefonisch contact